DE CENTRE

En aquesta secció vos informarem de les activitats que realitzem al CEIPIESO Son Quint:


DIA DEL LLIBRE -SANT JORDI 2024- 2n CONCURS DE RELATS

El 23 d'abril, com cada any, hem celebrat el dia del llibre. Enguany amb el 2n concurs de relats, en el qual participen tots els alumnes de Primària i Secundària. Els alumnes d'Infantil han enregistrat la legenda de Sant Jordi en un vídeo que hem vist tots junts al saló d'actes abans del lliurament de premis.


JORNADES DE CONVIVÈNCIA 26 I 27 DE MARÇ 2024

Els dies 26 i 27 de març hem celebrat les Jornades de convivència que involucren tot l'alumnat i les famílies que puguin participar.

Ha estat una experiència molt enriquidora per a tots els participants.

Agraim la participació de les famílies en aquestes jornades i el lideratge dels alumnes que han participat en l'organització d'alguns tallers.

Carnaval 2024

El dia de la Rua varem tenir mal temps, això va impedir fer la festa com estava planificada: amb famílies al pati de l'escola. Per aquest motiu vos mostram imatges de la Rua que ferem al gimnàs del centre.

Sant Antoni - Sant Sebastià 2024

Enguany hem celebrat Sant Antoni i Sant Sebastià junts, els alumnes de Secundària han fet tallers i contacontes amb la resta de nins i nines de Son Quint, na Isadora (professora de Català a ESO) ha organitzat aquestes activitats.

També ens han visitat uns dimonis de la colla "Maleïts encabritats"

Per acabar hem cantat gloses i torrat llangonissa al pati.

Visca Sant Sebastià i Sant Antoni!

Concert Nadal 2023

DIBUIXOS FINALISTES DEL CONCURS DE LA PORTADA DE L'AGENDA ESCOLAR 2023-2024

LA FUNDACIÓ TALÍA PARTICIPA A LA CLOENDA DE CURS D'INFANTILFESTIVAL FINAL DE CURS  21 de juny 2023


GRADUACIÓ 6è PRIMÀRIA JUNY 2023


GRADUACIÓ 6è INFANTIL JUNY 2023


DIA DEL LLIBRE 2023: 

LLEGIR ENS DONA ALES

Enguany hem celebrat el dia del llibre amb un concurs de relats, en el qual han participat alumnes de Primària i Secundària. El nivell ha estat molt alt i el nostre jurat ha tengut moltes hores de del·liberació per determinar els-les guanyadors-es. Divendres 21 varem tenir l'entrega de premis amb la lectura dels relats guanyadors. 

Enhorabona a tots els participants i especialment als guanyadors!

Ja ho sebeu: Llegir ens dona ales!DIADES DE CONVIVÈNCIA 4 i 5 D'ABRIL 2023

Al CEIPIESO Son Quint hem gaudit de dues jornades de convivència realitzant diferents tallers tota l'escola.  Tots els participants s'han divertit a les jornades. Ens tornarem a veure la propera primavera. Fins Aviat!!Dimarts 4 d'abril

Dimecres 5 d'abril


Agraïments


Moltes gràcies a tots els alumnes del centre que varen participar activament en l'organització de les jornades, especialment als que varen conduir els tallers de "henna", "cultura gitana", "percussió"  i "ball llatí".

Un agraïment molt especial a les famílies d'alumnes que també ens varen ajudar a fer els nostres tallers més vius: Pedro Echeveste pel taller de l' "Antàrtida", Fatima Elouahbi i Aya El Zein pel taller de "henna" i Manuel Alameda pel taller de "cultura gitana".

Gràcies a l'AMIPA pel seu suport, el seu temps i els tallers organitzats. 

Gràcies a l'Associació de Veïnats per posar-nos en contacte amb el grup de Ball de Bot.

DIA INTERNACIONAL DE LA DONA 2023

El 8 de març hem realitzat diverses activitats per celebrar el dia Internacional de la dona. Aquí en teniu una mostra.RUA CARNAVAL 2023


ARRIBA EL CARNAVAL 2023

El Rei Carnestoltes ens ha visitat i ha dit que:


HORT ESCOLAR

Els alumnes de Primària ja han començat l'hort escolar al pati del menjador, aquí podeu veure les primeres tasques realitzades. Els profes i en Pablo mos ajuden.


DIA DE LA PAU I LA NO VIOLÈNCIA

Amb els alumnes de secundària vàrem celebrar, el passat 30 de gener, el dia la Pau i la No-Violència.  L'acte va consistit en la lectura dels diferents manifests que havien elaborat a classe i amb la cantada conjunta de la cançó Imagine, de John Lennon. 


SANT ANTONI I SANT SEBASTIÀ


FESTIVAL DE NADAL 2022


TALLER DE DECORACIÓ AMB LES FAMÍLIES D'EDUCACIÓ INFANTIL

Aquest mes de desembre a Ed. Infantil hem duit a terme un taller amb les famílies per elaborar tots junts "BOLLES DE NADAL" ; fetes amb llana, globus, cola i molta purpurina... La decoració ha quedat xulíssima! 

Volem donar les gràcies a totes les famílies per la seva col·laboració.

Bon Nadal!


25N "Dia Internacional per a l'eliminació de la violència contra les dones" 


La setmana del 21 al 25 de novembre 2022, des de l'àrea de música a Educació Primària, hem estat treballant el 25N "Dia Internacional per a l'eliminació de la violència contra les dones" a partir de la cançó "La puerta violeta" de Rozalén.

Amb els alumnes més grans, 5è i 6è, estam treballant la figura de la dona al món de la música.

Han sorgit debats molt interessants i hem tractat temes tan importants com el respecte i el "no és no"

Aquí teniu un recull de fotos de l'activitat del 25N treballada a la classe de 5è d'educació primària.

A més, aquesta setmana hem tingut la gran sort de tenir una xerrada sobre un taller de feminisme on els alumnes han pogut comprendre una mica millor aquest tema.

La veritat és que els alumnes són conscients de la importància de la igualtat de gènere i que totes les persones som iguals en drets, deures i responsabilitats.
LA NIT DE LES ÀNIMES 2022

Aquesta setmana, el CEIPIESO Son Quint s'ha vestit de festa per celebrar la Nit de les Ànimes, una tradició que, amb els anys, s'ha anat perdent.

Per això, l'alumnat d'ESO ha fet feina amb el vocabulari típic de la festa: rosaris, bunyols, fanalet, bubotes, animetes... i n'ha fet uns murals per engalanar l'escola. Us han quedat molt bé!Els murals a les parets de tot el centre ens ofereixen vocabulari i imatges de la "Nit de les Ànimes"


A més, l'alumnat d'infantil i primària ha pogut conèixer què és i com se celebra aquesta festa gràcies a la representació que han fet els alumnes de 1r d'ESO. Enhorabona a tots i totes, ha estat espectacular!

I, per descomptat, el professorat no s'ha volgut perdre aquest moment tan divertit!

FESTIVAL FINAL DE CURS 2021-2022


CARNAVAL 2022

ELS-LES ALUMNES D'INFANTIL HAN CELEBRAT SANT ANTONI I SANT SEBASTIÀ 2022 

NADAL 2021 AL CEIPIESO SON QUINT

Vos presentam les actuacions dels alumnes de Son Quint en un Festival virtual de Nadal. 

Malgrat no podem reunir-mos, els vostres fills ho han preparat amb molta il·lusió.

Bon Nadal i Venturós i Saludable 2022!


LA TARDOR A EDUCACIÓ INFANTIL

Com cada curs els alumnes d'Infantil treballen la tardor i fan una exposició al seu edifici, amb les circumstàncies actuals vos l'hem de compartir per la web...


LA TARDOR MPEG.mp4